De første årene drev de to alene, men elevtilgangen økte og i 1987 begynte Eilef Bergan i firmaet. I 2000 var det igjen duket for en utvidelse og Kent Jarle Olsen ble fast ansatt og senere medeier, Torbjørn Holta ble ansatt i 2006 og senere medeier. Halvard Ralle ble ansatt i 2008 og Felix Waltermann i 2014. Olav Kasland og Eilef Bergan har gått ut av eiersiden og blitt pensjonister.

Aud Karin Haugerud har vært vår kontormedarbeider siden starten i 1981. Kontoret tar seg av timebestillinger og alt administrativt arbeid slik at lærerne kan bruke kjøretimene til undervisning.Vi holder høy standard på alle kjøretøy. Bilene våre er moderne og lettkjørte samtidig som vi holder ett svært konkurransedyktig prisnivå!

Våre kjørelærere er dyktige fagfolk som har bred og lang erfaring. Dette sikrer deg den beste opplæring i trafikken og fører til lav strykprosent! Som autorisert trafikkskole og medlem i ATL følger vi Statens vegvesens læreplaner. Vi har moderne undervisningslokaler og kontor sentralt plassert i Bø sentrum.

Velkommen som elev til en trygg og sikker trafikkopplæring!